27 Ağustos 2013 Salı

Aynı Amerika değil miydi? Irak'ta bunları yapan






KORKUYORUM...

ÜRKÜYORUM…

EVVELKİ YAŞANANLAR GELİNCE AKLIMA...

YİNE AYNI VAHŞETİ GÖRME ENDİŞESİ DOLUYOR İÇİME,

ÜRPERİYORUM…


Ortadoğu’da oynanan oyun ve “Vadedilmiş Topraklar” için yaşanan vahşet aşikâr. Müslüman kanı oluk oluk akarken kokuşmuş Batılı devletler ve ABD olayları alkışlama modundan çıkmış Suriye’ye müdahale için hazırlık yapmakta.

Filistin, Mısır, Doğu Türkistan, Arakan ve Suriye; kimisinde harici din mensupları büyük bir zevkle Müslüman kanı dökerken, kimisinde ise bizzat Müslüman tarafından kendi din kardeşinin kanını hiçbir vicdanın almayacağı şekilde hunharca akıtmakta.

Rabia Meydanı’nda savunmasız insanlara açılan ateş sonucu yüzlerce can katledildiğinde, Suriye’de kimyasal silah kullanılıp masum insanlar vicdansızca öldürüldüğünde ve benzeri katliamlarda hiç şüphe yok ki, görüntüleri izlerken bu kanı dökenlere hepimiz lanet ettik. Akan kanın durması ve yaşanan vahşetin sona ermesi için dualar ettik, çağrılarda bulunduk.

Fakat şimdi kimyasal silahları üreten ve bunun satışını yapan ülkelerden biri olan Amerika Birleşik Devletleri’nin Suriye’ye gireceği ve oraya barışı, huzuru yeniden getireceği söyleniyor. Ve bir de bunun için ülkemden destek isteniyor. Daha doğrusu destek istenmeden hazır vaziyette “siz girin biz destek veririz” deniliyor.

Çok uzağa gitmeden hafızamızı söyle bir yokladığımızda söz konusu ülkenin Irak’a da aynı vaatlerle girdiğini hemen hatırlarız. Ancak daha sonra ortaya çıkan görüntüler gerçeğin hiçte öyle olmadığını dünyaya ispatlamıştı.


Ne mi olmuştu Irak’ta? Yalnızca bir kaçını sayalım…

-          Amerikan askerlerinin eğlence olsun diye çırıl çıplak soydukları erkekleri birbirleri ile zorla ilişkiye zorladılar.

-          İlişkiye girmemek için direnenleri son model silahları ile taradılar.

-          Müslüman kadınlara tecavüz ederek hamile bıraktılar.

-          Kadın, erkek çoluk çocuk demeden önlerine gelene tecavüz ettiler.


-          Tırlara doldurdukları yüzlerce insanın üzerine ateş açarken zafer çığlıkları attılar.

Daha pek çok şey sıralayabiliriz elbet ancak ne vicdan ne de dil izin veriyor yaşananları anlatmaya. Arama motorlarına “Irak’ta yaşanan işkenceler” diye bakıldığında çıkan fotoğraflara bakmaya yürek dayanmıyor. Yaşanan tecavüzlerden sonra Amerikan ırkının Irak topraklarında çoğaldığı ve mavi gözü sarışın Iraklıların tecavüzlerden sonra doğduğu herkesçe mâlum… bir milletin adeta ırkı değişti…

Amerika, Irak halkına bunları yaparken dünya suskun, huzurlu ve sakindi….

Şimdi ise yine aynı Amerika ve aynı zihniyetin mensupları Suriye’ye girecek. Ve benim ülkem zalimin karşısında durmak adına Başka bir zalimi destekleyecek. Müslüman yine Müslümanların kanının dökülmesine vesile olacak. İşte burada tam burada bir Müslüman olarak;
   

                                                     Korkuyorum…

                                                     Ürküyorum…

                                                     Ürperiyorum…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder